En zo ben ik, zijn wij er dus ingetuind!

“Goedemiddag, met Piet Linders, ’t Groenewold…”

”Ha, Piet. Met Marianneke hier. Kun je nog wat tomatenplantjes gebruiken voor in de tuin van ’t Groenewold?”

”Hoi, Marjanneke. Nou, nee, eerlijk gezegd niet, nee.Maar wel een tuinman!”

En zo ben ik er dus ingetuind! Het onkruid stond er een meter hoog. De beplanting was nauwelijks zichtbaar. Maar ik zag wel de structuur en de mogelijkheden die de tuin ons bood. Ik heb Freddy eens aangekeken en toen hebben we samen ‘ja’ gezegd.

Dat was een dik jaar geleden. Vandaag de dag staat de tuin er magnifiek op! Nu, nu het zo warm is, staan we met plezier om 7 uur ‘s morgens te sproeien. ’t Zal ons niet gebeuren dat onze mooie tuin verpietert!

Leo en Freddy, Groenewolds tuin-duo

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *